Om os

Fyrstensko har et stort udvalg af lækre sko og støvler.
Vi har det der skal til for at gøre dine fødder godt tilpas og dig til at føle dig smart.


Vi forhander det italienske skomærke ‘NeroGiardini’. Alle sko er håndlavet og i ægte læder. Som de eneste i Italien har alle NeroGiardini det italienske flag i bunden af skoene. Flaget tilkendegiver at alle deres produkter er håndlavet. Vi har besøgt deres fabrik, og set hvordan der arbejdes, og det er imponerende håndarbejde der fremstilles.

Vi forhandler også ‘Lodi’ og ‘Gadea by Lodi’. Begge mærker er fra Spanien. Skoene er eksklusive og for den modebevidste kvinde i materialer af læder og ruskind.

Jana Sko er fra Tyskland, og dem finder du også hos Fyrstensko. Disse sko er til os med lidt bredere fødder. Skoene er dejlig bløde med den helt rigtige pasform uden at gå på kompromis med design og udtryk. 
Fyrstenssko forhandler også de moderigtige gummistøvler fra LaCrosse. Med dem får du varme i fødderne helt ned til minus 6 grader.

Med vores lækre plejeprodukter til dine sko, sikrer du at de holder sig pæne og præsentable. Alle plejeprodukter er selvfølgelig biologisk nedbrydelige.

Hos Fyrstensko følger vi moden og udviklingen tæt, så vi kan være på forkant med lde nyeste trends for sko og støvler til vores kunder i kommende sæsoner. 2 gange årligt besøger Fyrstensko de mest betydningsfulde messer.

Vi glæder os til at levere vores Fyrstensko til dig